вівторок, 12 січня 2010 12:22

Заради "Ювентуса" Хіддінк погодився на зменшення зарплатні

Заради "Ювентуса" Хіддінк погодився на зменшення зарплатні

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк погодився очолити туринський "Ювентус". Хіддінк займе пост наставника цієї команди, якщо 13 січня 2010 року в матчі Кубка Італії "Ювентус" програє "Наполі". У випадку, якщо голландський фахівець очолить туринський клуб, його зарплата зменшиться. Про це пише італійське видання Corriere dello Sport.

Керівництво "Ювентуса" вирішило, що головний тренер команди Чіро Феррара буде звільнений у разі поразки від "Наполі". Проте перемога в цій зустрічі не гарантує Ферраре збереження поста наставника туринців. Якщо в найближчих матчах результати команди не покращають, Феррара все одно буде звільнений. Попередня домовленість "Ювентуса" з Хіддінком діє до кінця січня.

За контрактом з Російським футбольним союзом (РФС) Хіддінк отримує сім мільйонів євро в рік. "Ювентус" запропонував голландцеві контракт із зарплатою п"ять мільйонів євро в рік, і Хіддінк погодився на ці умови. Оскільки збірна Росії не потрапила на чемпіонат світу 2010 року, Хіддінк має право розірвати свій контракт з РФС у будь-який момент.

"Ювентус" в 19 матчах чемпіонату Італії сезону-2009/10 набрав 33 очки. Клуб ділить третє місце з "Наполі". У лідируючого міланського "Інтера" 45 очок. У "Мілана", який займає друге місце, 37 очок.

До кінця січня туринському клубу залишилося провести три матчі в національному чемпіонаті - 17 січня з "Кьєво", 23 січня з "Ромою" і 31 січнем з "Лаціо".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Заради "Ювентуса" Хіддінк погодився на зменшення зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути