понеділок, 11 січня 2010 08:19

Ще один бразильський талант став гравцем "Шахтаря"

Ще один бразильський талант став гравцем "Шахтаря"

10 січня ФК "Шахтар" поповнився новим футболістом: донецький клуб підписав п"ятирічний контракт з Дугласом Коштою. Трансфер атакуючого півзахисника, який до сьогоднішнього дня захищах кольори бразильського клубу "Греміо", склав 6 мільйонів євро і розрахований на 5 років.

При цьому, у випадку якщо "Шахтар" надалі продасть Дугласа Кошту в інший клуб, "Греміо" отримає 15% від суми цієї операції.

Дуглас Кошта народився 14 вересня 1990 року, гравець молодіжної збірної Бразилії. У чемпіонаті своєї країни провів 25 матчів, за кубок Бразилії - 3. Відіграв 5 ігор на молодіжному Чемпіонаті світу, з них 3 у відбірних циклах.

Нагадаємо, 21 грудня склад донецького клубу поповнив тепер уже екс-гравець "Васко да Гама" Алекс Тейшейра. Найближчі п"ять років - саме на такий термін розрахований контракт - 20-річний бразильський півзахисник виступатиме в кольорах "гірників". Сума трансферу Алекса Тейшейри склала 6 мільйонів євро.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Ще один бразильський талант став гравцем "Шахтаря" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути