Ексклюзиви
неділя, 10 січня 2010 14:36

"Шахтар" вперше зібрався після відпустки

"Шахтар" вперше зібрався після відпустки

Сьогодні, 10 січня, команда зібралася на СТБ "Кірша" вперше після відпустки. Футболісти повернулися веселі і незвично для цієї пори року загорілі.

Першими на базу прибули Томаш Хюбшман і Маріуш Левандовскі. Вони приїхали на дві години раніше призначеного часу, прийняли водні процедури і за чашкою кави обмінялися новинами. А ближче до 10 ранку підтяглася решта "гірників", Мірча Луческу і весь тренерський штаб.

Єдиний, хто виділявся на фоні команди - це Алекс Тейшейра. Новачок був дуже скромний, не піднімав очей, соромився і прагнув триматися в тіні своїх бразильських колег.

На період з 10 по 17 січня для команди заплановано, в основному, по два тренування в день. Окрім того, гравці розбиті на групи для проходження традиційного на початку року медогляду.

18 січня "Шахтар" відправиться на свій перший збір до Туреччини. В Анталії заплановано півдесятка контрольних матчів. Можна було легко прогнозувати, а Мірча Луческу це ще і додатково підтвердив, нас чекають експерименти і всілякі варіації складу. До Донецька "гірники" повернуться або 27, або 28 січня.

Після короткострокового перебування в рідних місцях, "Шахтар" відправиться до Іспанії для участі в "Копа дель Сол". У Марбельї донецька команда може опинитися 1 лютого, а по завершенню турніру наступить час збиратися до Лондона для першої гри з "Фулхемом".

Воротарі: Андрій П"ятов, Рустам Худжамов, Юрій Вірт.

Захисники: Олександр Кучер, В"ячеслав Шевчук, Маріуш Левандовскі, Разван Рац, Микола Іщенко, Олександр Чижов, Ярослав Ракицький, Леонардо.

Півзахисники: Томаш Хюбшман, Ігор Дуляй, Фернандіньо, Жадсон, Ілсіньо, Василь Кобін, Олексій Гай, Вілліан, Костянтин Кравченко, Олексій Полянський, Даріо Срна, Алекс Тейшейра.

Нападаючі: Луіс Адріано, Олександр Гладкий, Руслан Фомін, Віталій Віценець.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вперше зібрався після відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути