субота, 09 січня 2010 12:57

"Шахтар" обскакав "МЮ" і "Реал" в погоні за "новим Роналдіньо"

"Шахтар" обскакав "МЮ" і "Реал" в погоні за "новим Роналдіньо"

Іспанська газета "Marca" написала про перехід півзахисника Дугласа Кошти в донецький "Шахтар".

Згідно інформації видання, мадридський "Реал" стежив за цим футболістом з 2008 року, де його помітили у складі молодіжного складу "Греміо" на Кубку Сантьяго де футбол. У статті також наголошується, що "Манчестер Юнайтед" також хотів запросити цього футболіста.

"Мадридський "Реал" більше двох років стежив за перспективним півзахисником "Греміо" Дугласом Коштою і він був дуже близький до переїзду в Іспанію. Проте і "Реал", і "Манчестер Юнайтед" випередив донецький "Шахтар", який підписав 19-річну молоду зірку бразильського футболу", - пише "Marca".

Видання нагадує, що "новий Роналдіньо" знав про інтерес мадридців до його персони, але вже зараз вирішив спробувати свої сили в українському клубі. До речі, у Дугласа Кошти окрім бразильського є ще португальський паспорт, так що в Європі він би не потрпапив під обмеження футболістів з країн не ЄС.

- Звичайно, я хотів би грати в "Реалі"! Це велика честь виходити на поле "Сантьяго Бернабеу". Я дуже радий, що такий клуб проявляє великий інтерес до мене. Я пишаюся цим і розумію, що необхідно ще більше працювати.

Неймовірно, що такий престижний клуб зацікавився гравцем, як я, з невеликим досвідом виступів у першому дивізіоні. Я сподіваюся коли-небудь надіти білу футболку "Реала", - зізнавався новачок "Шахтаря" два роки тому.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" обскакав "МЮ" і "Реал" в погоні за "новим Роналдіньо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути