неділя, 27 грудня 2009 20:47

"Федерація ображає не мене, а тих людей, які мене вибрали" - Данилов

"Федерація ображає не мене, а тих людей, які мене вибрали" - Данилов

Президента української Прем"єр-ліги визнали найкращим гравцем парламентського турніру з футболу. Віталій Данилов виступив у ролі капітана команди депутатів, яка зайняла четверте місце.

Після нагородження "Gazeta.ua" поцікавилася у Віталія Богдановича чи хотів би він пограти у футбол з президентами клубів.

- Мені такий формат турніру подобається більше, ніж між власниками клубів. Навряд чи вони всі приїдуть. Навіть, якщо таке трапиться, то охорони буде більше, ніж присутніх. Завдяки цьому турніру люди мають можливість поспілкуватися з депутатами, ветеранами київського "Динамо", зірками естради з ФК "Маестро". Треба його популяризувати.

Пропозицію зіграти проти збірної команди Федерації футболу України президент Прем"єр-ліги сприйняв з більшим ентузіазмом.

- Я б не проти. Можна навіть побоксувати або поборотися (Данилов – майстер спорту з вільної боротьби).

Цей рік Данилов починав як виконуючий обов"язки президента Прем"єр-ліги, а закінчує його без приставки в.о.

- Я щасливий, що мене обрали президентом об"єднання. Це велика відповідальність. Що стосується Прем"єр-ліги та її майбутнього, то у нас є серйозні перспективи та гарні напрацювання, які мені хочеться реалізувати за два роки свого правління.

Данилов розповів про відносини Прем"єр-ліги з Федерацією футболу України.

- Вважаю, що інша сторона повинна передивитися ситуацію з конфліктами. ФФУ має піти хоч на якісь поступки, які вони обіцяють, але нічого не роблять у цьому напрямку. Федерація постійно говорить про "Respect". Якщо мене ображають, як людину, я вже не кажу, як президента Прем"єр-ліги, то це демонструє загальне ставлення ФФУ до об"єднання. Вони ображають не мене, а тих людей, які мене делегували. Федерація буде змушена вести з нами діалог. Вони загнали ситуацію в глухий кут, з якого їм важко буде вийти.

Нагадаємо, у суботу, 26 грудня, на тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі відбувся другий парламентський турнір з футболу. Переможцем стала команда ветеранів "Динамо", за яку виступали такі зірки як Олег Саленко, Анатолій Дем"яненко, Вадим Євтушенко, Віктор Хлус, Олександр Хацкевич та інші.

Крім колишніх футболістів у турнірі взяли участь ще п"ять команд - ФК "Маестро", тележурналісти, народні депутати, компанії "Воля" та "Аероскан".

Честь команди депутатів крім Данилова захищали ще двоє "футбольних" людей - президенти ФК "Ворскла" Олег Бабаєв та ФК "Зоря" Євген Геллер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Федерація ображає не мене, а тих людей, які мене вибрали" - Данилов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути