четвер, 10 грудня 2009 18:46

"Динамо" вилетіло з єврокубків

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Голкіпер ”Динамо” Олександр Шовковський щойно пропустив другий гол у свої ворота. Воротар визнав, що міг дістати м’яч
Голкіпер ”Динамо” Олександр Шовковський щойно пропустив другий гол у свої ворота. Воротар визнав, що міг дістати м’яч

У завершальному турі групового етапу Ліги чемпіонів київське "Динамо" вдома поступилося іспанській "Барселоні" — 1:2. Підопічні Валерія Газзаєва з п"ятьма очками зайняли четверте місце у групі. Казанський "Рубін" програв на виїзді італійському "Інтеру" — 0:2 і з третьої позиції вийшов у Лігу Європи. Чемпіони Іспанії та Італії продовжать виступи в Лізі чемпіонів.

— Оле-оле — Пеп Гвардіола, — скандують під готелем "Хайятт" уболівальники "Барселони", — "Динамо" програє з рахунком 0:2. Заб"ють Ібра та Мессі. У киян немає жодних шансів на перемогу, — заявляють іспанці.

За дві години до початку матчу гравці "Барселони" виходять із готелю і займають свої місця в автобусі. Вдягнені у клубну форму. До вболівальників не підходять. Фанати голосно скандують прізвище кожного гравця. "Чигринський" — вимовляють з акцентом. Найголосніше зустрічають Мессі та Гвардіолу. Наставник каталонців останнім заходить в автобус. Займає місце за водієм.

Уболівальники фотографують футболістів через вікна автобуса. Тільки Хаві махає прихильникам команди рукою, решта просто спостерігають.

О 20.00 у касах стадіону ще є квитки на матч. Коштують 300 грн. Черг немає. Спекулянти теж стоять без роботи. До номінальної вартості квитків роблять націнку в 100 грн. Декотрі продають білети за таку ж ціну, як у касах.

Алвеш, Пуйоль, Кейта й Абідаль не боячись холоду виходять у футболках з коротким рукавом. У "Динамо" на таке наважується тільки Ярмоленко.

Ми грали проти інопланетян

На 2-й хвилині "Барселона" вперше пропускає гол на виїзді в цьому розіграші Ліги чемпіонів. Матчі з "Інтером" і "Рубіном" завершилися нульовою нічиєю. Вальдес помиляється і впускає м"яч у ворота. Гол записують на Мілевського. На табло помилково виводять рахунок 2:0 і пишуть, що автором другого голу став Шевченко. Для Андрія цей матч — сотий у Лізі чемпіонів.

— Ми грали проти іноплянетян. Склалося враження, що "Барселона" взагалі діяла впівсили. Чи виграє Газзаєв за три роки Лігу чемпіонів? Запитайте в нього, — каже після матчу президент "Динамо" Ігор Суркіс, 51 рік.

Прокоментувати поєдинок "ГПУ" попросила колишнього форварда киян Олега Саленка, 40 років.

— Реально "Динамо" нічого протиставити суперникові не змогло. Намагалися пресингувати, але "Барса" виходила з-під пресингу завдяки індивідуальній майстерності. Газзаєв слушно поставив Бетао зліва в оборону. Той як міг протидіяв Мессі. Але переведення Маграо в центр півзахисту нічого не дало — він не так гостро мислить для гри на цій позиції. Непогано відіграв Мілевський, але і він, і Шева були обрізані від партнерів.

До 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вийшли: "Бордо" (Франція), "Манчестер Юнайтед" (Англія), "Реал" (Мадрид, Іспанія), "Челсі" (Лондон, Англія), "Фіорентина" (Флоренція, Італія), "Барселона" (Іспанія), "Севілья" (Іспанія), "Арсенал" (Лондон, Англія), "Баварія" (Мюнхен, Німеччина), ЦСКА (Москва, Росія), "Мілан" (Італія), "Порту" (Португалія), "Ліон" (Франція), "Інтер" (Мілан, Італія), "Штутґарт" (Німеччина), "Олімпіакос" (Пірей, Греція).

Жеребкування відбудеться 18 грудня, у п"ятницю.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вилетіло з єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути