понеділок, 29 червня 2009 10:37

Збірна Бразилії виграла Кубок Конфедерацій

Збірна Бразилії виграла Кубок Конфедерацій

Збірна Бразилії з футболу виграла Кубок Конфедерацій. У фіналі цього турніру бразильці з рахунком 3:2 обіграли команду США. Після першого тайму американці вели з рахунком 2:0, але в другій половині зустрічі збірна Бразилії переламала хід гри і забила три м"ячі. Двічі відзначився Луіс Фабіано, а переможний гол забив Лусіо.

Рахунок в матчі був відкритий вже на 10-ій хвилині. Клінт Демпсі використав помилку в обороні бразильців і вразив ворота Жуліо Сезара. На 27-ій хвилині американцям вдалося подвоїти перевагу: у контратаці відзначився Лендон Донован.

На самому початку другого тайму форвард збірної Бразилії Луіс Фабіано відіграв один м"яч. На 74-ій хвилині він же зрівняв рахунок. Третій гол бразильців забив капітан команди Лусіо. Центральний захисник збірної Бразилії прийшов на подачу кутового і вразив ворота Тіма Ховарда ударом головою. Таким чином, Бразилія вдруге поспіль виграла Кубок Конфедерацій.

Раніше 28 липня визначився бронзовий призер цього турніру. Ним стала збірна Іспанії. У матчі за третє місце іспанці з рахунком 3:2 перемогли господарів змагань команду ПАР. Перемогу в додатковий час збірній Іспанії приніс удар Хабі Алонсо.

Кубок конфедерацій

Фінал

США - Бразилія - 2:3 (2:0, 0:3)

Голи: 1:0 - Демпсі (10), 2:0 - Донован (27), 2:1 - Фабіано (46), 2:2 - Фабіано (74), 2:3 - Лусіо (84)

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії виграла Кубок Конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути