понеділок, 22 червня 2009 18:29

Бразилія вибила Італію з Кубка Конфедерацій

У Південній Африці триває футбольний Кубок Конфедерацій. Чинний чемпіон світу, збірна Італії, не змогла подолати груповий турнір — недільний розгром від збірної Бразилії 0:3 відправив підопічних Марчелло Ліппі додому.

— Італія провела чи не найгірший матч за останній час, — каже "ГПУ" колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко, 39 років. — Бразильці значно краще працювали з м"ячем, демонстрували швидкість — командну та індивідуальну, а Італія просто ходила по полю, не грала флангами, в обороні не працювала підстраховка. Чемпіони світу втомилися після сезону. Крім того, у них немає ресурсів, щоб на рівних грати з найкращими збірними світу — Бразилією, Іспанією. Каннаваро, Дзамбротта уже пройшли свій пік, а нормальної заміни їм немає. Буде цікаво глянути на потенційний фінал турніру між збірними Бразилії та Іспанії.

Іспанська збірна виграла усі три матчі групового турніру. Чемпіони Європи встановили рекорд — виграли поспіль 15 матчів. Крім того, Іспанія не програє уже 35 поєдинків — це повторення досягнення бразильської збірної у період з 1993 по 1996 роки.

Вирішальний матч Кубка Конфедерацій заплановано на 28 червня. А серед тижня відбудуться півфінали. 24 червня — Іспанія гратиме проти США, а 25-го матч Бразилія—ПАР.

Зараз ви читаєте новину «Бразилія вибила Італію з Кубка Конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути