неділя, 21 червня 2009 10:40

"В кінці року організуємо бій з Повєткіним" - Кличко

"В кінці року організуємо бій з Повєткіним" - Кличко

Чемпіон світу за версіями IBF і WBO Володимир Кличко та його суперник Руслан Чагаєв прокоментували вчорашній бій, який закінчився впевненою перемогою українця. Володимир також розповів про можливого майбутнього суперника. Їм найімовірніше стане обов"язковий претендент росіянин Володимир Повєткін.

Володимир КЛИЧКО:

- Я просто щасливий, що мені вдалося залишити ринг переможцем. Звичайно, шкода, що бій зупинили. Але, вважаю, секунданти Руслана поступили правильно. Здоров"я боксера повинне бути на першому місці.

- Сподіваюся, до кінця цього року ми знов спробуємо організувати поєдинок проти Повєткіна. Це ж прекрасно, коли два олімпійські чемпіони з"ясовують один з одним відносини на професійному рингу. Хай Олександр не має в своєму розпорядженні серйозного досвіду на професійному рингу, недооцінювати його не можна.

Руслан ЧАГАЄВ:

- Це був не мій день. Розсічення сплутало всі карти. Я не міг бачити лівим оком, кров заливала його. Я сказав про це лікарю, й він прийняв рішення зупинити бій.

- Але треба визнати, Кличко заслужено виграв бій. Він - справжній чемпіон, швидкий, хороший боксер. Мені так і не вдалося підібрати ключі до його захисту.

Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"В кінці року організуємо бій з Повєткіним" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути