Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 14:57

Анчелотті відмовився залишити "Мілан"

Анчелотті відмовився залишити "Мілан"

Головному тренерові італійського футбольного клубу "Мілан" Карло Анчелотті запропонували пост наставника лондонського "Челсі". Представники "Челсі" зустрілися з Анчелотті увечері в понеділок, 11 травня. Італійському фахівцеві запропонували контракт строком на три роки. Анчелотті може очолити лондонський клуб літом 2009 року, коли пост тренера "Челсі" залишить Гус Хіддінк.

Сам Анчелотті 11 травня заявив, що "Мілан" добре завершує сезон, і він має намір тренувати цю команду і в майбутньому. 49-річний Анчелотті за вісім років роботи з "Міланом" один раз виграв чемпіонат Італії і двічі - Лігу чемпіонів. Контракт італійського фахівця закінчується літом 2009 року.

У чемпіонаті Італії сезону-2008/09 "Мілан" займає друге місце. За три тури до кінця першості "Мілан" на сім очок відстає від "Інтера" та на чотири очки випереджає туринський "Ювентус".

Нинішній наставник "Челсі" Хіддінк піде з команди після закінчення сезону-2008/09, щоб зосередитися на роботі зі збірною Росії.

На початку квітня британські таблоїди написали, що Анчелотті погодився прийняти "Челсі" літом 2009 року, проте згодом сам тренер не раз говорив, що хотів би залишитися в "Мілані".

У випадку, якщо Анчелотті все-таки відмовиться підписувати контракт з "Челсі", Хіддінк, за даними TheGuardian, рекомендував запропонувати пост наставника команди колишньому тренерові збірної Голландії та іспанської "Барселони" Франку Райкарду.

Президент "Мілана" Сильвіо Берлусконі розкритикував головного тренера команди Карло Анчелотті.

"Ми багато раз помилялися з тактикою, - говорить Берлусконі. - У нас є багато футболістів, які чудово працюють з м"ячем. Треба було покластися на них, але ми робили все навпаки. Крім того, ми пропускали багато м"ячів у кінці матчів, і треба було знайти цьому причину".

Lenta.ru, Channel4

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті відмовився залишити "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути