вівторок, 12 травня 2009 11:31

"Фламенго" закликає Роналдіньо піти з "Мілана"

"Фламенго" закликає Роналдіньо піти з "Мілана"
Атакуючому півзахиснику італійського "Мілана" Роналдіньо запропонували повернутися на батьківщину і виступати за бразильський футбольний клуб "Фламенго".

Якщо 29-річний гравець погодиться піти з "Мілана", "Фламенго" може взяти його в оренду на шість місяців. Раніше до Бразилії повернулися кілька відомих гравців.

У грудні 2008 року контракт із "Корінтіансом" підписав 32-річний Роналдо, який не грав з лютого 2008 року, коли він, виступаючи за "Мілан", отримав травму в матчі чемпіонату Італії. У березні 2009 року Роналдо дебютував у новому клубі, а на початку травня виграв з "Корінтіансом" чемпіонат штату Сан-Паулу і був визнаний кращим гравцем цього турніру.

Останнім часом гра Роналдіньо піддається критиці.

27-річний форвард міланського "Інтера" Адріано в квітні 2008 року виїхав до збірної Бразилії, а потім відмовився повертатися до Італії. "Інтер" розірвав контракт з футболістом, і той підписав угоду з "Фламенго".

25-річний нападник французького "Ліона" Фред, втративши місце в складі, відхилив пропозицію англійського "Тоттенхема" в січні 2009 року і потім перейшов у бразильський "Флуміненсе".

Роналдіньо перейшов до "Мілана" з іспанської "Барселони" влітку 2008 року за 20 мільйонів євро. У чемпіонаті Італії сезону-2008/09 бразилець провів 27 матчів і забив вісім м"ячів. Останнім часом гру Роналдіньо часто критикують, зокрема, і з боку власника "Мілана" Сильвіо Берлусконі.

Lenta.ru, tv.ukr.net

Зараз ви читаєте новину «"Фламенго" закликає Роналдіньо піти з "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути