Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 14:32

Перед "Динамо" П"ятову підбили око (ФОТО)

Перед початком відкритого тренування "Шахтаря" вчора в центрі уваги опинився воротар Андрій П"ятов. Він з"явився з розбитим переніссям і помітним здалеку синяком під правим оком.

"Ось, наніс собі на обличчя перед грою з "Динамо" бойове розфарбовування", - збентежившись, пожартував П"ятов. "Хто тебе так, Андрію?" - питання голкіперові.

"Та, я це, я, - з посмішкою вступив в розмову Олександр Кучер, який йшов поряд з ним. - знатиме, як треба поводитися". "А якщо серйозно?"

"Вчора на вечірньому тренуванні грали між собою, і я в боротьбі за м"яч від когось отримав ліктем, - розтлумачив Андрій. - Від кого саме? Та не встиг помітити, там було відразу кілька футболістів. Може, і справді, від Кучера".

"Така воротарська доля, отримувати іноді доводиться не тільки від чужих, але і від своїх, - говорить тренер воротарів "Шахтаря" Маріану Іоніце. - Спочатку ми всі, звичайно, злякалися. Але все обійшлося".

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Перед "Динамо" П"ятову підбили око (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути