Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 09:15

Перед "Шахтарем" Сьомін молився у Києво-Печерській Лаврі (ФОТО)

Головний тренер ФК "Динамо" (Київ) Юрій Сьомін у вівторок, 28 квітня, відвідав Києво-Печерську Лавру. Юрій Павлович прийшов помолитися до скриньки з правицею Святителя і Чудотворця Спиридона Триміфунтського, яка знаходиться в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.


Російський фахівець відомий своєю набожністю. В одному з інтерв"ю Сьомін розповів, що не вірить у забобони, які дуже популярні серед спортсменів, а перед важливим матчем радить піти до церкви і поставити свічку.


30 квітня, у четвер, в Києві відбудеться перший матч 1/2 фіналу Кубка УЄФА ФК "Динамо" (Київ) - ФК "Шахтар" (Донецьк).


Довідка

У Києві, в Печерській лаврі, знаходяться мощі одного з найбільш шанованих святих Православного світу — Святителя і Чудотворця Спиридона Триміфунтського. Правиця святого протягом місяця (з 26 квітня по 26 травня) побуває в найбільших українських містах. За свідченнями жителів грецького острова Керкіра (саме тут покояться мощі святителя), святий допомагає віруючим в сімейних справах, в подоланні матеріальних труднощів, у працевлаштуванні, у разі проблем з нерухомістю, зціляє від різних хвороб, зокрема, онкологічних.

За матеріалами УНІАН, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Перед "Шахтарем" Сьомін молився у Києво-Печерській Лаврі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути