Ексклюзиви
пʼятниця, 24 квітня 2009 19:34

В автобіографії Юрій Сьомін назвав себе народним тренером Росії

В автобіографії Юрій Сьомін назвав себе народним тренером Росії

Російське видавництво "Городець" випустило в продаж книгу "Юрій Сьомін: Народний тренер Росії", написану одним з найуспішніших тренерів Росії, який нині очолює київське "Динамо", в співавторстві з журналістом Павлом Альошиним.

У книзі описаний яскравий і довгий життєвий шлях Юрія Павловича, починаючи від кар"єри гравця і закінчуючи сьогоднішніми днями. Основна частина книги присвячена його роботі в московському "Локомотиві", якому в цілому Сьомін віддав близько 20 років. Втім, не обійшов стороною наставник і свою роботу в київському "Динамо", присвятивши цьому один розділ. Об"єм книги - 272 сторінки.

Юрій Сьомін про книгу:

- До ідеї про написання книги ми з Павлом Альошиним прийшли разом. Всі ці роки, поки я працював в "Локомотиві", він провів багато часу усередині нашого колективу і знав всі процеси, які відбувалися у нас. Втім, там зібрані епізоди не тільки про цей період моєї кар"єри, а описані всі етапи життя, аж до переїзду до Києва. Є невеликий розділ і про київське "Динамо", але там тільки про мої перші дні в команді. Детальніше про новий етап моєї кар"єри, напевно, можна буде прочитати вже в наступній книзі.

В основному ж в книзі приділена велика увага всім тим людям, які оточували мене ці роки. Це і керівники, і друзі, і гравці. І, звичайно, не міг не написати і про уболівальників. Їх визнання для мене важливіше за всі спортивні перемоги. Це моє головне досягнення в кар"єрі.

Зізнаюся, що результат мені дуже сподобався. І це при тому, що книга писалася два роки, і коли ми починали з Альошиним, у мене була одна ситуація, а коли закінчували - вже інша. Але у будь-якому випадку мені книга сподобалася. Більш того, я був приємно здивований фотоілюстраціями. Не знаю, звідки Альошин знайшов ці фотографії, адже багато що з опублікованого я сам побачив вперше.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «В автобіографії Юрій Сьомін назвав себе народним тренером Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути