Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 16:03

Звільнили голову "Макларена"

Звільнили голову "Макларена"

Голову команди "Форумли-1" "Макларен" Рона Денніса звільнили. Керівництво команди і її партнера - компанії Mercedes-Benz - планує опублікувати подробиці свого рішення пізніше в офіційному прес-релізі.

Іспанська "Marca" стверджує, що звільнити Денніса зажадало керівництво Mercedes-Benz, яке було украй незадоволене поведінкою голови команди під час шпигунського скандалу минулого року. Через цей розгляд команда втратила титул в особистому заліку пілотів і очки в Кубку конструкторів за сезон-2007 і була змушена заплатити штраф 100 мільйонів доларів.

Наступником Денніса стане Мартін Уїтмарш, який до теперішнього часу займав посаду спортивного директора команди. За інформацією іспанських журналістів, не виключено, що Деннісу буде запропонована інша посада в команді, але не пов"язана з ухваленням рішень.

Тим часом, Рону Деннісу належить 15 відсотків акцій McLaren. Решта 85 відсотків розподілено між Mercedes, Bahraini company і Mansour Ojjeh.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Звільнили голову "Макларена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути