Ексклюзиви
понеділок, 27 вересня 2021 21:00

Знову кум? Експерт назвав команду, яку може очолити Шевченко

Знову кум? Експерт назвав команду, яку може очолити Шевченко
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

44-річний Андрій Шевченко залишився без роботи. 31 липня завершився його контракт з Українською асоціацію футболу(УАФ). Нову угоду із своїм кумом Анрієм Павелком( керівник УАФ -Gazeta.ua) підписати не вдалося.

Шевченко говорив про своє бажання спробувати свої сили на клубному рівні.

Скаут Алекс Великих розповів про перспективи Шевченка отримати нову роботу.

"Андрій Шевченко - це тренер якій може опинитися на тренерському містку європейських клубів. Після досвіду зі збірною, саме клубна кар'єра стане пріорітетним продовженням для цього фахівця. Виходячи з його кар' єри футболіста та складу тренерського штабу, можна припустити, що цілком логічним було б очолити клуб в Італії. Найбільш привабливою можливістю був би "Мілан". Він там грав в якості футболіста та має дружні відносини з одним із босів клубу Паоло Мальдіні. Але вдалий період у наставника "россонері" Стефано Піолі не дає підґрунтя для швидкої появи Шеви на "Сан-Сіро".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс публічно розкритикував Петракова

Цікавим кроком була робота у сусідній "Монці". Так клуб не елітного дивізіону, а лише Серії Б, проте з великими амбіціями та з керівництвом Берлусконі - Гальяні, які були на чолі "Мілану" під час зіркового періоду Шевченка в Італії."Монца" минулого сезону буда впевнена у виході в Серію А, проте тренеру Крістіану Броккі ( колишній гравець "Мілана" -Gazeta.ua) не вдалося це зробити.

Причиною цього була відсутність високого авторитету тренера перед гравцями, багато з яких мали зіркові кар'єри. У Шевченка проблем такого плану не виникне, бо авторитет його в Італії великий, а така батьківська любов Сільвіо Берлусконі(хрестив старшого сина Шевченка Джордана -Gazeta.ua) до Андрія всім відома, як й дружні відносини з Адріано Гальяні. Залишається справа вмовити амбітного Шеву прийняти клуб з Серії Б", -сказав скаут.

Подробиці читайте у "Країні" від 30 вересня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс - 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Знову кум? Експерт назвав команду, яку може очолити Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути