четвер, 23 липня 2009 09:58

Зіко вигнав з ЦСКА молодого турка

Зіко вигнав з ЦСКА молодого турка

Головний тренер ЦСКА Зіко відрахував з команди турецького півзахисника Еркіна Джанера. За словами наставника армійців, поки він працює в ЦСКА, Джанер грати не буде. Причиною відрахування турецького гравця стала його поведінка під час матчу 14-го туру чемпіонату Росії проти казанського "Рубіна" (18 липня).

У грі з "Рубіном" Джанер вийшов на поле в стартовому складі, але на 63-ій хвилині за рахунку 1:0 на користь казанців був замінений на чеського форварда Томаша Нецида. За словами Зіко, залишаючи поле, турок проявив неповагу до нього і до клубу. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь ЦСКА.

Зіко розповів про відрахування Джанера ввечері 22 липня після відкладеного матчу 11-го туру чемпіонату Росії проти "Спартака" з Нальчика. Гра, що відбулася в Москві на Великій спортивній арені "Лужники", завершилася внічию 0:0. Джанер не потрапив в заявку на цей матч.

Еркін Джанер, якому 4 жовтня виповниться 21 рік, прийшов у ЦСКА перед початком сезону-2007. У складі армійської команди він виграв два Кубки Росії, Суперкубок країни, а також став срібним і бронзовим призером чемпіонату прем"єр-ліги. Всього за ЦСКА турок провів 49 матчів і забив два голи.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Лента

Зараз ви читаєте новину «Зіко вигнав з ЦСКА молодого турка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути