неділя, 05 липня 2009 14:49

Зіко випустив DVD-диск своїх голів

Зіко випустив DVD-диск своїх голів

Головний тренер ЦСКА Зіко випустив DVD-диск, на якому зібрані його голи, доповнені розповідями про його життя. Про це бразилець розповів уболівальникам на своєму сайті ziconarede.com.

"Багато хто питав, чому у мене немає DVD-диска із записом забитих мною м"ячів. Голи можна було побачити на телебаченні або в інтеренті, але бракувало чогось сучасного, а точніше, DVD. І я зважився.

22 червня відбулася вечірка на честь випуску в світ фільму. Це був особливий момент, який підсумував цілий рік роботи над диском.

Ідея фільму прийшла до мене досить давно. Багато років я думав про подібний проект, поки нарешті не вирішив взяти на роботу відеопродюсера. Хотілося, щоб цей DVD відрізнявся від різних компіляцій моїх голів і фільмів про моє життя. На диску я хотів розповісти передісторії деяких голів за допомогою моїх колишніх одноклубників і журналістів.

Звичайно, багато людей не потрапили в цей фільм. Я хотів би, щоб на диску були більше історій та інтерв"ю, але мені пояснили, що вирізувати деякі сцени - це цілком нормально. З матеріалу, що не ввійшов до фільму, ми легко можемо зробити і другий диск, і навіть третій.

Запуск DVD пройшов на ура. На презентації були присутні п"ятсот відданих уболівальників, які стежили за моєю кар"єрою. Окреме дякую хотілося б сказати режисерові фільму Паоло Рошіо і привітати всю команду, яка працювала над створенням картини, включаючи мого сина Бруно.

Він зібрав всі мої голи. Також величезну роботу виконав Алешандре Пірес, композитор, чия емоційна музика доповнила картинку. Сподіваюся, всі отримають задоволення від перегляду DVD.

Незабаром диск можна буде замовити на сайті Зіко ziconarede.com.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Зіко випустив DVD-диск своїх голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути