субота, 27 червня 2009 13:29

Після ЦСКА Зіко тренуватиме "Фламенго"

Після ЦСКА Зіко тренуватиме "Фламенго"

Вчора в Ріо-де-Жанейро повинне було визначитися післяармійське майбутнє головного тренера ЦСКА.

Зіко і "Фламенго", символом якого він вважається, повинні були підписати протокол, закликаний покласти початок проекту реорганізації клубу з Ріо-де-Жанейро.

На першому етапі мова йде про поетапне злиття "Фламенго" і Футбольного центру Зіко (CFZ). Останній був заснований прославленим футболістом в 1996 році, а професійна команда, що представляє його школу існує з 1997 року і зараз виступає в другому дивізіоні чемпіонату штату Ріо-де-Жанейро.

Зіко володіє CFZ на паях з групою інвесторів, а його 30-річний син Бруну де Са Коїмбра обіймає в клубі посаду президента.

Завершитися ж процес, за задумом президента "Фламенго" Марсіу Брагі, повинен виокремленням всієї футбольної складової клубу (а окрім спорту номер один там культивується 45 видів) в самостійне підприємство.

Очолити його і повинен нинішній головний тренер армійців: у нім Брага бачить єдину людину, чий авторитет незаперечний для всіх, хто має яке-небудь відношення до "Фламенго".

За матеріалами Football.ua, "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «Після ЦСКА Зіко тренуватиме "Фламенго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути