Ексклюзиви
четвер, 16 січня 2014 15:53

Зеєдорф очолив "Мілан" - офіційно

Зеєдорф очолив "Мілан" - офіційно
Зеєдорф двічі виграв з "Міланом" Лігу Чемпіонів. Фото: afp.com

Новим головним тренером італійського "Мілана" став Кларенс Зеєдорф, підписавши контракт з клубом. Про це повідомляється в офіційному твіттері "Мілана".

Умови контракту не уточнюються, проте за даними італійських ЗМІ він розрахований на два з половиною роки - до кінця сезона-2015/16.

На посту головного тренера "Мілана" 37-річний Зеєдорф змінив Массіміліано Аллегрі, який був звільнений 13 січня, наступного дня після поразки в матчі чемпіонату Італії з "Сассуоло" (3:4). 15 січня в грі 1/8 фіналу Кубка Італії зі "Спецією" (3:1 ) "Міланом" керував тимчасово виконуючий обов'язки наставника команди Мауро Тассотті.

Швидше за все, дебют Зеєдорфа в статусі головного тренера "Мілана" відбудеться 19 січня в матчі першості країни з "Вероною". У чемпіонаті Італії сезону-2013/14 "Мілан" після 19 турів займає 11-е місце. На рахунку цієї команди 22 очки.

Зеєдорф виступав за "Мілан" в якості гравця з 2002 по 2012 роки, двічі став у складі цієї команди чемпіоном Італії і ще стільки ж разів виграв Лігу чемпіонів. Також Зеєдорф вигравав Лігу чемпіонів у складі "Аякса" і мадридського "Реала".

Крім того, футболіст виступав за італійські "Сампдорію" та "Інтер", а останнім часом грав за бразильський "Ботафого". У складі збірної Голландії провів 87 матчів, забивши при цьому 11 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Зеєдорф очолив "Мілан" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути