неділя, 26 лютого 2012 15:37

"Та пішов ти в ду..." - віце-президент "Мілана" облаяв боса "Ювентуса"

"Та пішов ти в ду..." - віце-президент "Мілана" облаяв боса "Ювентуса"
Адріано Галліані

Скандали навколо матчу "Мілана" з "Ювентусом" в 25-му турі чемпіонату Італії не закінчилися двома не зарахованими голами арбітра Паоло Тальявенто. Наприкінці матчу К'єлліні з Амброзіні намагалися побитися, а у керівників клубів хоч і не дійшло до рукопашної, але наговорили одне одному багато бруду.

Після того, як Тальявенто і його асистент не помітили, як м'яч перетнув на півметра лінію воріт, віце-президент "Мілана" Адріано Галліані облаяв на трибунах того, хто призначає суддів на матчі - Стефано Браско. Потім він повернувся до боса "Ювентуса" Аньєллі і, як повідомляє "La Gazzetta Dello Sport", після кількох образливих слів підсумував: "Так пішов ти в дупу...".

На цьому Галліані не зупинився. Коли він спустився в роздягальню, то по дорозі зіткнувся з тренером "Ювентуса" Антоніо Конте, якому також дісталося від розлюченого віце-президента "россонері".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там і повтори не потрібні" - судді не зарахували гол "Мілана" у матчі з "Ювентусом"

"Дивіться, що відбувається, коли цілий тиждень бідкаються з приводу суддівства", - буркнув Галліані, на що Конте відповів: "І це говорить один з мафіозі футболу?".

Добре, що в цей час поруч був Кларенс Зеєдорф, який встав між чоловіками і не дав суперечці перейти у рукопашну. Власник "Юве" Аньєллі звернувся в прокуратуру з приводу інциденту, а Конте розповів про те, що трапилося після матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" і "Ювентус" обмінялися голами

"На жаль, цей матч був затьмарений речами, які не мають нічого спільного з футболом. Ми з Галліані обмінялися репліками. Коли я йду в роздягальню, то не очікую зустріти людей, які ображають мене. Але іноді це відбувається", - сказав Конте.

Додамо, що до недавнього часу керівництво "Ювентуса" і "Мілана" були дуже близькими. І хоча перед грою було досить багато жартів, ніхто не очікував, що буде така напруженість після гри. Амелія та Індзагі шукали пояснень від арбітра. Ван Боммель зчепився з Конте, а Амброзіні з К'єлліні. Не залишилися осторонь і керівники клубів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Металіст" обійшов "Ювентус" в клубному рейтингу УЄФА

І це була ще не остання зустріч між командами в цьому сезоні. Попереду у них матч-відповідь Кубка Італії в Турині.

Зараз ви читаєте новину «"Та пішов ти в ду..." - віце-президент "Мілана" облаяв боса "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути