Ексклюзиви
вівторок, 14 січня 2014 17:20

Новим тренером "Мілана" стане Зеєдорф - ЗМІ

Новим тренером "Мілана" стане Зеєдорф - ЗМІ
Зеєдорф виступав за "Мілан" 10 років. Фото: hupu.com

Головним претендентом на пост наставника італійського футбольного клубу "Мілан" є колишній гравець цієї команди Кларенс Зеєдорф, який останнім часом виступає за бразильський "Ботафого". Очікується, що з клубом Зеєдорф підпише дворічний контракт.

За даними італійської преси в тренерський штаб 37-річного Зеєдорфа можуть увійти інші колишні футболісти "Мілана" - голландці Яп Стам і Патрік Клюйверт. Також серед помічників може виявитися аргентинець Ернан Креспо.

Нагадаємо, пост головного тренера "Мілана" став вакантним 13 січня після звільнення наставника цієї команди Максиміліано Алегрі. Він був відправлений у відставку після поразки в матчі чемпіонату Італії з "Сассуоло" (3:4). Вважається, що причиною такого кроку стали погані результати "Мілана": після 19 турів команда займає в першості країни лише 11-е місце.

Зеєдорф виступав за "Мілан" з 2002 по 2012 роки, після чого пішов у "Ботафого". У складі "Мілана" голландець двічі виграв чемпіонат Італії і два рази ставав переможцем Ліги чемпіонів.

До "Мілана" Зеєдорф грав за "Аякс", "Сампдорію", мадридський "Реал" і міланський "Інтер". У складі збірної Голландії він провів 87 матчів і забив 11 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером "Мілана" стане Зеєдорф - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути