пʼятниця, 11 квітня 2014 12:15

"Здоров'я тобі, наш капітане" - Гусєву подарували прапор України
21

Фото: Ірина КОЗЮПА

Віце-капітан київського "Динамо" Олег Гусєв, який наприкінці березня отримав важку травму у зіткненні з голкіпером "Дніпра" Денисом Бойком, зустрівся з вболівальниками "біло-синіх". Футболіст приїхав на стадіон "Динамо" відразу після тренування.

"Все добре, - каже Олег. - Я вже працюю практично без обмежень. Лише трохи болить щелепа. Коли вийду на поле? Це питання до Олега Володимировича (Блохіна). Я знаю, що лечу з "Динамо" у Львів на матч з "Карпатами", але чи потраплю в заявку на гру невідомо. На "Шахтар" (16 квітня) точно маю бути у заявці".

Побачити Гусєва прийшло стільки вболівальників, що всі ледь помістилися у конференц-залі стадіону. Багатьом довелося стояти. Фанати зверталися до футболіста не інакше як "Олег Анатолійович" і аплодували після кожної відповіді.

"Таких, как он, в футболу очень мало - не каждый будет биться до конца" - одна з дівчат зачитала вірш, який написала напередодні спеціально для Гусєва.

Також Олегу подарували посвідчення члена Молодіжної федерації дворового футболу та прапор України розписаний побажаннями вболівальників.

"Здоров'я тобі, наш капітан", - більшість бажали Гусєву швидкого одужання.

Після відповідей на питання футболіст роздавав автографи та фотографувався з прихильниками. Пообіцяв, що у майбутньому буде частіше зустрічатися з фанатами.

Зараз ви читаєте новину «"Здоров'я тобі, наш капітане" - Гусєву подарували прапор України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути