понеділок, 18 лютого 2008 16:29

Збірні Росії з тенісу приймуть суперників на грунті

Капітан чоловічої і жіночої збірних Росії з тенісу Шаміль Тарпіщев заявив, що обидві команди проведуть найближчі матчі Кубка Девіса і Кубка Федерації на грунтовому покритті. 11-13 квітня чоловіча збірна прийме в Москві Чехію, а 26-27 квітня жіноча команда також в столиці Росії зіграє з американками.

Тарпіщев розповів, що і матч 1/4 фіналу Кубка Девіса Россия - Чехія і півфінальний матч Кубка Федерації Росія - США відбудуться на Малій спортивній арені "Лужники". Розглядалися варіанти проведення цих зустрічей в спорткомплексі "Олімпійський" і на арені "Мегаспорт", але тільки МСА "Лужники" могли прийняти обидва матчі.

Капітан російських збірних відзначив, що представники чоловічої команди почнуть збиратися в Москві у міру вибування з турніру АТР (Асоціація тенісистів-професіоналів) в Майамі (24 березня - 6 квітня). З приводу складу жіночої збірної Тарпіщев коментарів не дав.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Збірні Росії з тенісу приймуть суперників на грунті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути