Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 15:45

Тарпіщев спровокував аварію і відбувся легким переляком

Після повернення з Ізраїлю, де жіноча збірна Росії з тенісу переграла господарок корту в матчі 1/4 фіналу Fed Cup з рахунком 4:1, капітан команди Шаміль Тарпіщев потрапив в аварію.

Вчора, 4 лютого, увечері близько 17 годии за  київським часом  Шаміль Анвярович виїжджав на своєму Range Rover з Лужників на Хамовничеський вал. Раптово перед його авто різко тормознул Nissan Teana. Тарпіщев зреагував вмить, але, на жаль, відстань між машинами була дуже мало. Удару уникнути не вдалося. Range Rover ткнувся в задній бампер Nissan, а той, у свою чергу, за інерцією протаранив Ford, що їхав попереду.

Оскільки швидкість у автомобілів була невеликою, ніхто з учасників ДТП не постраждав, а ось машинам, що особливо опинилася посередині Nissan, дісталося. У всіх опинилися розбиті бампери, залишилися вм"ятини і подряпини.

Співробітники ГІБДД, які приїхали на місце аварії, визнали винуватцем аварії Тарпіщева. За їх словами, тренер не дотримував потрібну дистанцію. Швидше за все, тренера збірної оштрафують, а ремонт пошкоджених авто сплатить його страхова компанія.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Тарпіщев спровокував аварію і відбувся легким переляком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути