пʼятниця, 08 червня 2007 09:57

Збірна Росії не зіграє на Євро-2008

 

Футбольний оглядач британської BBC Пол Флетчер вважає, що збірна Росії не потрапить у фінальну частину чемпіонату Європи 2008 року, повідомляє www.champion.com.ua.

Флетчер вважає, що дві путівки в Австрію і Швейцарію від групи Е здобудуть збірні Хорватії й Англії, а команда Гуса Хіддінка фінішує у відбірковому турнірі на третьому місці.

На думку Флетчера, росіяни втратять свій шанс на участь у Євро-2008 12 вересня на лондонському "Уемблі", де програють англійцям з рахунком 0:1. А у матчі-відповіді у Москві 17 жовтня буде зафіксовано нульова нічія. І хоча
британський аналітик упевнений у перемозі росіян над збірними Македонії (1:0) і Ізраїлю (2:1), але ці успіхи не дозволять їм вийти з групи, оскільки, відповідно до його пророкування, хорвати й англійці виступлять ще краще.

В останньому турі росіяни на виїзді розійшлись миром з хорватами - 0:0. Наразі, наші "північні сусіди" в турнірній таблиці займають третє місце. Після семи поєдинків вони набрали 15 очок. Вище знаходяться збірні Хорватії та Ізраілю, які мають на своєму рахунку по 17 пунктів.




Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії не зіграє на Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути