неділя, 11 липня 2010 10:56

Збірна Німеччини в поєдинку з Уругваєм виграла бронзу ЧС-2010 (ФОТО)
20

Фото: Фото: AFP
Збірна Німеччини з футболу виграла бронзові медалі чемпіонату світу 2010 року. У матчі за третє місце, який пройшов у Порт-Елізабеті на стадіоні "Нельсон Мандела Бей", німці перемогли Уругвай з рахунком 3:2. Голи у складі збірної Німеччини забили Томас Мюллер, Марсель Янсен і Самі Хедіра.

Мюллер відкрив рахунок на 19-й хвилині. Після дальнього удару Бастіана Швайнштайгера воротар уругвайців Фернандо Муслера відбив м"яч перед собою, і Мюллер вдало зіграв на добиванні.

На 28-й хвилині збірна Уругваю успішно провела атаку "три в два". Луїс Суарес віддав пас Едінсону Кавані, який зумів переграти німецького воротаря Ханса-Йорга Бутта.

На 51-й хвилині Дієго Форлан вивів Уругвай вперед. Форлан забив свій п"ятий м"яч на турнірі, вразивши ворота суперника ударом з лінії штрафної.

На 56-й хвилині Муслера знову допустив помилку: воротар збірної Уругваю невдало зіграв на виході, і Янсен головою переправив м"яч у ворота.

У кінцівці зустрічі німці захопили ініціативу і на 82-й хвилині забили переможний гол. Остаточний рахунок у матчі встановив Хедіра, який завдав точного удару головою. На останній хвилині Форлан міг зрівняти рахунок, але після його удару зі штрафного м"яч потрапив у поперечину.

Таким чином, знову виправдався прогноз восьминога Пауля, який живе в океанаріумі німецького Оберхаузена. Пауль успішно передбачив результати усіх семи матчів німців на чемпіонаті світу. Молюскові вдалося передбачити перемоги збірної Німеччини над Австралією, Ганою, Англією, Аргентиною і Уругваєм, а також поразки від Сербії та Іспанії.

На ЧС-2010 залишилося провести лише один матч. 11 липня відбудеться фінал турніру, в якому зустрінуться збірні Голландії та Іспанії. Цей матч пройде в Йоганнесбурзі на стадіоні "Соккер Сіті" і розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Чемпіонат світу. Матч за третє місце

Уругвай - Німеччина - 2:3

Уругвай: Муслера, Фусіле, Лугано, Годін, М. Касерес, Перес (Гаргано, 77), Аревало, М. Перейра, Кавані, Суарес, Форлан.

Німеччина: Бутт, Дж. Боатенг, Мертезакер, Фрідріх, Аого, Хедіра, Швайнштайгер, Озіл, Мюллер, Янсен (Кроос, 81), Какау (Кісслінг, 73).

Голи: Кавані (28), Форлан (51) - Мюллер (18), Янсен (56), Хедіра (82).

За матеріалами Лента.ру, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Збірна Німеччини в поєдинку з Уругваєм виграла бронзу ЧС-2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути