Ексклюзиви
субота, 10 липня 2010 19:10

Американець написав пісню про восьминога Пауля

Американець написав пісню про восьминога Пауля

Американський музикант Перрі Грипп, вокаліст поп-панк групи Nerf Herder, написав пісню про восьминога Пауля, який живе в океанаріумі німецького Оберхаузена і передбачає результати матчів чемпіонату світу з футболу 2010 року. Відеокліп на цю пісню Грипп виклав на відеопорталі YouTube.

Пісня називається "Paul The Octopus" ("Восьминіг Пауль"), а її приспівом є фраза "Paul the Octopus, we love you!" ("Восьминіг Пауль, ми любимо тебе!"). На момент написання замітки відеоролик Гриппа на Youtube переглянули близько 20 тисяч разів.

Пауль відомий своїми точними прогнозами результатів матчів за участю збірної Німеччини. Молюск робить свої прогнози, вибираючи одну з двох черепашок, які знаходяться в пластикових контейнерах. На контейнери нанесені прапори країн, збірні яких беруть участь в матчі.

Паулю вдалося точно спрогнозувати результати шести матчів на ЧС-2010 - перемоги німців над Австралією, Ганою, Англією та Аргентиною, а також поразки від Сербії та Іспанії. При цьому восьминіг жодного разу не помилився.

9 липня Пауль дав свої прогнози на результат матчів ЧС-2010 - поєдинку за третє місце та фіналу. У матчі за третє місце восьминіг віддав перевагу збірній Німеччини, яка зіграє з Уругваєм. Що стосується фінального поєдинку Голландії та Іспанії, то в ньому, згідно з прогнозом Пауля, переможуть іспанці.

Грипп відомий своїми короткими піснями на актуальні теми. Відеокліп на пісню 2008 року "Spaghetti Cat (I Weep For You)", присвячений появі через технічну помилку в одному з телешоу на каналі FOX фотографії кота, який сидить перед тарілкою спагетті, зібрав на Youtube більше півтора мільйонів переглядів. Отримала також популярність гумористична пісня Гриппа про iPad.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Американець написав пісню про восьминога Пауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути