субота, 10 липня 2010 11:17

Крокодил Гаррі підтримав восьминога Пауля у виборі переможця ЧС-2010

Крокодил Гаррі підтримав восьминога Пауля у виборі переможця ЧС-2010

Крокодил Гаррі, який живе в парку крокодилів Crocosaurus Cove в Сіднеї, напророчив перемогу збірній Іспанії над Голландією у фіналі чемпіонату світу з футболу, повідомляє інформагентство DPA.

Раніше такий самий прогноз дав німецький восьминіг Пауль, який є найвідомішою серед тварин, який пророчать результати матчів ЧС-2010.

У суботу, 10 липня, 700-кілограмовому Гаррі запропонували на вибір двох курчат. Одне з них лежало під іспанським прапором, інше - під прапором Нідерландів. Крокодил вибрав "іспанське" курча, що означає, що фінал ЧС-2010 має виграти збірна Іспанії.

Власник парку Crocosaurus Cove Мік Бернс, дивлячись на те, як Гаррі вибирав курча, зробив висновок, що фінальна гра буде дуже наполегливою і агресивною і завершиться з рахунком 1:0 на користь іспанської команди.

Нагадаємо, що восьминіг Пауль, який живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, вірно передбачив результати усіх шести матчів збірної Німеччини на чемпіонаті світу в ПАР. Переможцем матчу за третє місце Уругвай - Німеччина молюск назвав німців, а у фіналі напророчив перемогу іспанцям.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Крокодил Гаррі підтримав восьминога Пауля у виборі переможця ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути