четвер, 08 липня 2010 09:38

"Німеччина відіграла слабкіше, ніж ми очікували" - Дель Боске

"Німеччина відіграла слабкіше, ніж ми очікували" - Дель Боске

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске після перемоги в півфіналі ЧС-2010 над Німеччиною (1:0) зізнався, що очікував сильнішої гри німців, і розповів, чому залишив нападаючого Фернандо Торреса в запасі.

"Вийшов чудовий півфінальний матч між двома чудовими збірними, які намагалися зіграти в хороший футбол. Ми хотіли контролювати м'яч в цій зустрічі. Німеччина відіграла слабкіше, ніж ми очікували. Частково це пов'язано з нашою грою.

Збірна Голландії - чудова команда, яка показує привабливу гру. Як і ми, вони довго йшли до цього титулу. Це буде цікава кінцівка турніру. Виграти чемпіонат світу - найважливіше в кар'єрі футболіста, але в нас молода команда. Їй не можна спокушатися сьогоднішньою перемогою.

Рішення залишити Торреса на лавці запасних було складним, тому що Фернандо чудовий гравець, сильна особистість. Проте ми вважаємо, що з Педро нам буде простіше виграти цей матч", - наводить слова Дель Боске AFP.

У фіналі чемпіонату світу, який пройде 11 липня в Йоганнесбурзі на стадіоні "Соккер Сіті", зустрінуться Голландія та Іспанія. Німці 10 липня в матчі за третє місце зіграють проти Уругваю, який у півфіналі програв голландцям з рахунком 2:3.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Німеччина відіграла слабкіше, ніж ми очікували" - Дель Боске». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути