вівторок, 06 липня 2010 13:58

Восьминіг-оракул передбачив поразку збірної Німеччини

Восьминіг-оракул передбачив поразку збірної Німеччини

Восьминіг Пауль, який живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, передбачив поразку збірної Німеччини з футболу в півфіналі чемпіонату світу з Іспанією, повідомляє РІА Новини. Раніше Пауль давав прогнози на всі п'ять матчів німців на ЧС-2010 і ні разу не помилився. Гра Німеччина - Іспанія відбудеться 7 липня в Дурбані.

Перед матчами німецької команди в акваріум, де живе восьминіг, опускають два пластикових контейнера, в кожному з яких знаходиться мушля. Один з контейнерів позначений прапором німецької збірної, а другий - прапором суперника команди Німеччини. Вважається, що Пауль пророкує перемогу тій команді, з контейнера якої витягує мушлю.

Таким способом молюск передбачив перемоги німців над Австралією, Ганою, Англією та Аргентиною, а також поразку від Сербії. У вівторок, 6 липня, Пауль вибрав контейнер з прапором Іспанії. Як відзначає РІА Новини, цю процедуру в прямому ефірі транслювали кілька телеканалів. Запис пророкування Пауля викладена, зокрема, на сайті Sky News.

Восьминіг, який народився у Великій Британії, але живе в Німеччині, почав займатися пророкуванням результатів футбольних матчів у 2008 році під час чемпіонату Європи. Тоді він пророкував результати ігор німецької збірної з точністю 80 відсотків.

Півфінал ЧС-2010 Німеччина - Іспанія пройде 7 липня, розпочнеться о 21:30 за київським часом. В іншому півфіналі 6 липня зіграють збірні Уругваю і Голландії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг-оракул передбачив поразку збірної Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути