неділя, 04 липня 2010 11:47

"Марадона сказав мені, що ..." - Льов

"Марадона сказав мені, що ..." - Льов

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов назвав чемпіонською гру своєї команди в матчі 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з Аргентиною.

Німці виграли з рахунком 4:0, і після матчу Льов підкреслив, що це була не просто перемога, здобута на високому рівні, але "справжня чемпіонська гра", повідомляє AFP.

Німецький тренер зазначив, що тепер головне для його футболістів - тримати свої емоції під контролем. За словами Льова, його гравці знають, як святкувати перемоги, але дні, що залишилися до півфіналу з Іспанією, треба використовувати, щоб правильно підготуватися до цієї гри.

Наставник збірної Німеччини розповів, що перед матчем з Аргентиною він і його помічники добре вивчили тактику суперника. Льов додав, що вони припускали, що лідер аргентинців Ліонель Мессі буде грати ближче до лінії півзахисту, і зуміли "закрити" його.

"Команда сьогодні була налаштована дуже рішуче. Мої футболісти зіграли як чемпіони. У другому таймі аргентинці пресингували. У цілому гра пройшла на високій швидкості і вийшла дуже вражаючою.

Аргентина нас нічим не здивувала. Ми знали, що Мессі буде грати в центрі, на своїй позиції. Ми намагалися не давати йому отримувати м'яч.

Чи побачив я недоліки в грі своєї команди? Ми перемогли Аргентину з рахунком 4:0, все у повному порядку! Як я вже сказав, у другому таймі нам довелося зіткнутися з пресингом суперників, але на контратаках ми діяли ідеально.

Мессі, Роналду, Руні вже залишили ЧС-2010? Я не можу відповідати за них. Кожного разу під час великих турнірів ти чекаєш, що зірки будуть забивати, а вони не забивають. Тим не менше, моїм гравцям вдалося нейтралізувати Мессі та Ігуаїна.

В Аргентини дуже хороші форварди, але я сказав своїм футболістам - ви молодші, швидші, стійкіші. Якщо будете тиснути на суперників, особливо на їх оборону, все вийде.

Гравці відсвяткували цю перемогу в роздягальні, але зараз вони вже думають про півфінал. Вони - реалісти. Що мені сказав Марадона після матчу? Марадона сказав мені, що ... Він був роздавлений, повністю спустошений", - цитує Льова AFP.

Півфінальний матч ЧС-2010 Німеччина - Іспанія відбудеться 7 липня в Дурбані. Гра розпочнеться о 21:30 за київським часом.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Марадона сказав мені, що ..." - Льов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути