четвер, 08 липня 2010 08:46

"Супермен" вибіг на поле під час матчу Іспанії та Німеччини (ВІДЕО)

"Супермен" вибіг на поле під час матчу Іспанії та Німеччини (ВІДЕО)

Впізнали вболівальника, який вискочив на поле у вчорашньому півфінальному матчі чемпіонату світу Німеччина - Іспанія. Італійський фанат Маріо Феррі, фахівець з вибігань на поле, десять днів тому відправився в ПАР, щоб вискочити на газон під час проведення поєдинку мундіалю.

І на четвертій хвилині півфінальної зустрічі між іспанцями і німцями йому це вдалося. Феррі добіг майже до середини поля, подудів у вувузелу і без всякого опору здався стюардам.

Кожного разу італієць вибігає на поле у футболці Супермена з буквою S на грудях, яку доповнює будь-який напис, від "Мир у всьому світі" до "Кассано в збірну!". До речі, у Феррі є два спонсора, які й оплатили йому поїздку в ПАР. Тепер італійському любителю екстриму доведеться чекати рішення місцевої влади.

"Вибігти на поле на стадіоні в ПАР, навіть незважаючи на всі заходи ФІФА, не складно. Я дивився матчі - і я поінформований", - заявив Феррі до півфіналу Німеччина - Іспанія. Варто відзначити, що на матчах чемпіонату світу по периметру поля кожні два метри розставлені стюарди, повз які Феррі вдалося просочитися.

Раніше вихід на поле в матчі чемпіонату Італії "Сампдорія" - "Наполі", який проходив 16 травня, вже коштував 23-річному Феррі заборони на відвідини стадіонів до 2018 року. У листопаді 2009 року в Піскарі на товариському матчі Італія - Голландія він вибіг на поле у футболці з написом "Кассано в збірну!" І пробіг в ній повз головного тренера Марчелло Ліппі.

До речі, в Генуї, готуючись вискочити на поле в матчі "Сампдорія" - "Наполі", Феррі прикинувся стюардом, які працюють на матчі, купивши заздалегідь спеціальну маніжку, в які зазвичай одягнені працівники стадіонів.

За матеріалами Советский спорт

object width="480" height="400">

Зараз ви читаєте новину «"Супермен" вибіг на поле під час матчу Іспанії та Німеччини (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути