четвер, 19 квітня 2007 17:49

Захисник "Сталі" перейшов до бельгійського "Гента"

 

Захисник алчевської "Сталі" Бобан Грнчаров, 24 роки, перейшов до клубу "Гент", що виступає у вищій лізі чемпіонату Бельгії, повідомляє football.ua.

Напередодні македонець попросив керівництво "Стали" про дострокове розірвання контракту з клубом, і в результаті переговорів за згодою обох сторін контракт з Грнчаровим був розірваний.

Новим клубом захисника став "Гент" з однойменного бельгійського міста, що займає в чемпіонаті своєї країни четверте місце. За п"ять турів до закінчення першості "Гент" відстає "Стандарда", що перебуває на третьому місці, на три очки. У найближчу неділю новій команді Бобана належить зіграти з лідером чемпіонату Бельгії - "Андерлехтом".

У нинішньому сезоні Бобан Грнчаров зіграв за "Сталь" 21 матч (19 - в чемпіонаті, 2 - в кубку), забив 1 гол (у ворота ФК "Харків") і отримав 7 попереджень (6 - в чемпіонаті, 1 - в кубку).

В Україні Грнчаров виступав і за донецький "Металург".

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Сталі" перейшов до бельгійського "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути