вівторок, 09 березня 2010 12:29

Замість Валуєва Кличко битиметься з поляком

Замість Валуєва Кличко битиметься з поляком

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко найближчий поєдинок проведе проти чемпіона Європи поляка Альберта Сосновського. Про це повідомляє офіційний сайт польського боксера.

31-річний польський боксер заради бою з українським чемпіоном скасував запланований на 9 квітня поєдинок з Одлі Харрісоном. Повідомляється, що поєдинком вже зацікавився німецький телевізійний канал RTL, що вже гарантує велику телеаудиторію в Європі. Точна дата бою поки невідома, але, швидше за все він відбудеться 29 травня.

"Спасибі Віталію Кличку та його команді за можливо наданий мені шанс. Я дуже поважаю Віталія, але це не означає, що я його боюсь. Це величезна можливість для мене і втратити її я не збираюся. Думаю, деякі скажуть, що час для такого важливого бою ще не настав, але як сказав Шекспір: "Краще прийти на три години раніше, ніж на кілька хвилин запізнитися". Я не збираюся спізнитися на найважливіший бій мого життя ", - сказав Сосновський.

"Дракон" Сосновський став професіоналом у 1998 році і з того часу здобув 45 перемог (27 нокаутів), зазнав дві поразки і один бій для Альберта закінчився нічиєю.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що Кличко зустрінеться на рингу з росіянином Миколою Валуєвим. Кличко запропонував Валуєву $ 2 млн. за їх спільний поєдинок. Однак переговори не увінчалися успіхом і Бернд Бенте, менеджер Кличка, заявив, що переговори про проведення поєдинку зайшли в глухий кут і були припинені.

Потім Кличко зробив російському боксерові ще одну пропозицію - заплатити за бій з ним $ 2,5 млн. У свою чергу, Валуєв заявив, що погодиться на бій тільки в тому випадку, якщо він отримає гроші від продажу телевізійних прав у США і Росії.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Замість Валуєва Кличко битиметься з поляком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути