пʼятниця, 05 березня 2010 08:32

Валуєв прийняв умови Кличка і вже почав тренуватися

Валуєв прийняв умови Кличка і вже почав тренуватися

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBА росіянин Микола Валуєв приймає умови чемпіона світу за версією WBC українця Віталія Кличка, за якими Валуєв отримає 2,5 мільйона доларів за поєдинок з ним.

"Так, я хочу боксувати проти Віталія. Це буде цікавий поєдинок і весь світ чекає на нього вже кілька років, - заявив Валуєв в інтерв"ю німецькому виданню Bild. - Вчора я розмовляв зі своїм промоутером Доном Кінгом. Сторона Кличка пропонує нам 2,5 мільйона. Ми приймаємо їх пропозицію ".

Проте не все так гладко, як могло б здатися на перший погляд. Росіянин готовий прийняти умови Кличка з невеликим застереженням. "Крім цього ми хотіли б отримати дохід від трансляцій на Росію і США".

Кріс Майер, виконавчий директор компанії Sauerland Event, нарівні з Кінгом, який представляє інтереси Валуєва, заявив: "З"явилися абсолютно нові перспективи цього поєдинку. Ми можемо зробити великий крок вперед. Права на телетрансляцію не повинні стати нездоланною перешкодою. Тепер все залежить від сторони Кличка".

"Кличко завжди стверджував, що американські телекомпанії не мають жодного інтересу до цього бою і тому доходи від цієї трансляції буде невеликим. Але ми вважаємо, що бій викличе величезний інтерес в усьому світі", - продовжив Валуєв.

Росіянин також відзначив, що вже приступив до тренувань. "Я тренуюся двічі на день під наглядом мого тренера Олександра Зіміна, - додав Валуєв. - Віталія Кличка можна перемогти за рахунок мотивації і непохитної волі".

За матеріалами Box-club

Зараз ви читаєте новину «Валуєв прийняв умови Кличка і вже почав тренуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути