четвер, 25 лютого 2010 10:59

Бій Кличко - Валуєв не відбудеться

Бій Кличко - Валуєв не відбудеться

Менеджер Чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка Бернд Бенте розповів в інтерв"ю німецькому виданню Bild, що переговори про проведення поєдинку проти Миколи Валуєва зайшли в безвихідь і були припинені.

Провину за це він покладає на промоутера Дона Кінга, який представляв інтереси Валуєва.

"Дон Кінг з"їхав глузду. Він висуває абсолютно неприйнятні вимоги. З представниками компанії Sauerland Events у нас не було б таких проблем. Але з Доном Кінгом ми більше вести переговори не будемо", - заявив Бенте.

За словами менеджера, суперником Віталія Кличка в поєдинку, наміченому на 29 травня, може стати кубинець Одланьєр Соліс. У Соліса вже запланований на 20 березня поєдинок в США проти Карла Девіса Драммонда, але у разі успіху переговорів про зустріч з Кличком-старшим він може бути скасований.

Якщо домовленість про бій з Солісом буде досягнута, місцем його проведення швидше за все стане не футбольний стадіон Шальке в Гезелькірхені, а менша за розмірами арена в Гамбурзі, оскільки ця зустріч навряд чи викличе такий інтерес німецької публіки, як бій Кличко - Валуєв.

Нагадаємо, що раніше чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко спростував інформацію про бажання завершити кар"єру цього року.

За матеріалами Korrespondent, Allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Валуєв не відбудеться ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути