пʼятниця, 19 лютого 2010 11:53

Віталій Кличко поки не збирається йти з боксу

Віталій Кличко поки не збирається йти з боксу

Український боксер і політик Віталій Кличко спростував повідомлення про те, що він збирається залишити великий спорт. Про це пише "Московский комсомолец".

"Так, дійсно, мій вік за спортивними мірками вже не дитячий - цього року мені виповнюється 39 років. І будь-який бій, навіть наступний, може стати останнім. Але на пенсію я не збираюся - відчуваю в собі ще багато сил. Тому сподіваюся, що я ще не раз і не два порадую своїх уболівальників гарними перемогами на рингу" - заявив Кличко.

При цьому Кличко-старший зазначив, що його кар"єрні перспективи ніяк не залежать від можливої зустрічі на рингу з росіянином Миколою Валуєвим.

17 лютого у ЗМІ з"явилася інформація про те, що Кличко заявив про те, що залишає професійний бокс. Зокрема, наводилися слова спортсмена про бажання "повісити рукавички на цвях", а також про те, щоб перестати "їздити по різних містах, щоб начистити кому-небудь фізіономію".

Віталій Кличко є першим в історії європейцем, який став чемпіоном світу з боксу серед професіоналів у суперважкій вазі за найпрестижнішою версією WBC і втримував титул у 2004, 2005, 2008 і 2009 роках.

У 2005 році він оголосив про завершення спортивної кар"єри через травму і заснував власну політичну партію "Реформи і порядок" (блок "Пора"). У 2008 році Кличко-старший повернувся в бокс, у першому ж бою перемігши чемпіона світу за версією WBC нігерійця Семюела Пітера.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко поки не збирається йти з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути