Ексклюзиви
неділя, 21 лютого 2010 16:56

"Коля, не клей дурня" - Віталій Кличко

"Коля, не клей дурня" - Віталій Кличко

Чемпіон світу в суперважкій вазі WBC українець Віталій Кличко сподівається, що йому вдасться домовитися про бій проти росіянина Миколи Валуєва.

"Не забувайте, Валуєву, який проїграв в поєдинку з Хеєм, я перш за все даю шанс боксувати за звання чемпіона світу в одній з найпрестижніших версій в професійному боксі. Плюс плачу йому, напевно, найбільші гроші в його кар"єрі. У мене є сумніви, що він коли-небудь отримував два мільйони.

По-перше, хочу нагадати - чемпіоном світу є я, а не Валуєв. По-друге, поєдинок за участю Валуєва не цікавий американському глядачеві. У США його не знають і не збираються купувати права на трансляцію. І по-третє, якщо Кінг не вважає жадібним себе, то хай погоджується на наші умови. Професійний бокс - це не тільки спорт, але і бізнес.

У нього ще є пара днів. Після чого ми укладемо контракт з іншим спортсменом. Я дзвоню іноді Валуєву. Говорю: "Коля, не клей дурня". Але Коля, мабуть, вирішив не прислухатися до думки людей, які не бажають йому поганого, а уклав контракт з Кінгом. Я переконував його, що цього не варто робити. Думаю, що час розставить все на свої місця. Микола зрозуміє, що його контракт з Кінгом - це одна з великих помилок", - цитує Кличка "Комсомольская правда".

За матеріалами LiveSport.

Зараз ви читаєте новину «"Коля, не клей дурня" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути