вівторок, 09 лютого 2010 11:43

Дон Кінг зірвав поєдинок Кличка з Валуєвим

Дон Кінг зірвав поєдинок Кличка з Валуєвим

Співпромоутер екс-чемпіонату світу за версією WBA Миколи Валуєва скандальний американець Дон Кінг зірвав переговори про поєдинок з володарем чемпіонського поясу WBC українцем Віталієм Кличком. Сторони вже більше тижня не виходять на зв"язок один з одним.

Нагадаємо, американець вимагає для свого клієнта гонорар в 4 мільйони доларів. У той же час, сторона Кличка-старшого, який для свого вільного захисту і вибрав Валуєва, дає тільки 1 мільйон доларів, що, на думку команди українця, відповідає нинішньому статусу "Звіра зі сходу".

Проте, днями німецькі ЗМІ опублікували інформацію, що поєдинок Кличко - Валуєв все-таки відбудеться. При цьому навіть місце і дату назвали: 29 травня на стадіоні "Шальке Арена" в Гельзенкірхені (61 тисяча місць).

Якщо з Валуєвим (3 номер рейтингу WBA) все-таки не вийде домовитися, можна припустити, що суперником Віталія стане хтось з верхівки рейтингу, з ким українець ще не боксував, і в поєдинках з ким можна буде заробити на квитках і трансляції. А це - американець Рей Остін (1), кубинець Одланьєр Соліс (2), росіянин Олександр Повєткін (4) і ще один представник США, знаменитий Джеймс Туні (5), який регулярно виступає в ЗМІ з образами в адресу братів Кличків.

Також цікавим може вийти поєдинок Віталія з поляком Томашем Адамеком (11). Томаш був чемпіоном у 1-ій важкій категорії, після того, як Девід Хей, піднявся в супертяжі. У своєму першому поєдинку в цій категорії виграв у відомого співвітчизника Анжея Голоти.

Решту боксерів з ТОП-15 рейтингу Мануель Куезада (6, США), Денис Бойцов (8, Росія), Франческо Піанетта (9, Італія), Деррік Россі (10, США), Джонатан Бенкс (12, США) і Альберт Сосновскі (13, Польща) - виглядають менш привабливо з фінансової точки зору.

За матеріалами NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг зірвав поєдинок Кличка з Валуєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути