понеділок, 18 січня 2010 11:27

Валуєв відмовився боксувати проти Кличка

Валуєв відмовився боксувати проти Кличка
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Микола Валуєв відхилив пропозицію власника чемпіонського пояса WBC Віталія Кличка про організацію поєдинку. Росіянин назвав пропозицію українця несерйозною, а умови в ньому - "вкрай невигідними" для себе. 

"Вважаю цю пропозицію просто несерйозною. Я двічі був чемпіоном світу і не буду боксувати з Кличком на тих же умовах, що його останній суперник Кевін Джонсон, а він від мене чекав саме цього. На жаль, самі ці умови я розголошувати не можу, але повірте, що для мене вони вкрай невигідні", - зазначив боксер. 

"Я все-таки продовжую вірити, що рано чи пізно наш поєдинок відбудеться, хоча, можливо, і не прямо цієї весни, як міг би. А так у мене є деякі варіанти, можливий матч-реванш з Девідом Хеєм. Ну а якщо ні, то, швидше за все, проведу бій з ким-небудь з рейтингової десятки WBC або WBA", - заявив Валуєв в інтерв"ю sport-express.ru.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв відмовився боксувати проти Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути