понеділок, 25 січня 2010 09:01

"Валуєв сказав, що всі рішення приймає Дон Кінг" - Кличко

"Валуєв сказав, що всі рішення приймає Дон Кінг" - Кличко

Розмови про організацію поєдинку Віталій Кличко - Микола Валуєв ведуться вже багато років. Переговори між командами українця та росіянина поки що не були успішними. Український боксер в інтерв"ю прояснив ситуацію.

Віталій, Микола Валуєв стверджує, що телефонував вам у грудні і назвав гонорар, за який готовий вийти проти вас на ринг. Вас влаштувала ця цифра?

Ви щось плутаєте. Або Микола щось наплутав. Я - діючий чемпіон світу. А Валуєв - навіть не претендент на цей титул. Під час проведення вільного захисту я вирішую, кому дати шанс завоювати чемпіонський пояс. Я вирішив надати такий шанс Миколі. Передзвонив Валуєву і зробив йому пропозицію. Назвав суму, яку пропоную йому за бій.

Росіянин каже, що запропонований гонорар його категорично не влаштував. Ви дійсно його так низько оцінили?

Я запропонував Миколі гонорар, який відповідає його фізичним розмірами. Валуєв узяв час на роздуми. Я йому знову передзвонив через кілька днів. Він мені порекомендував продовжити подальші переговори з Доном Кінгом.

Але ж основні питання щодо подальших боїв Миколи вирішує його німецький промоутер Вільфрід Зауерланд, а Дон Кінг є сопромоутером росіянина.

Це вам так здається. Мені Валуєв сказав, що всі рішення приймає Дон Кінг. Так що я можу тільки поспівчувати Миколі.

Тим часом про вашого молодшого брата Володимира з-за океану надходять переважно неспортивні новини. Кличко-молодший вже пообіцяв познайомити вас зі своєю новою коханою Хайден Панеттьєрі?

Якщо Володимир почне знайомити мене з усіма своїми коханими, у мене залишиться мало часу на всі інші справи.

Вам не шкода покинуту Володимиром німкеню Альону Гербер, яка таємно зустрічалася з Кличком-молодшим протягом останнього року?

Особисто я про таємні зустрічі Володимира та Альони нічого не знаю. Я не розумію, що брат, обіцяв одружитися з нею? Чому вона образилася? Мені здається, що образи Гербер на брата - це чисте паблісіті. Не здивуюся, якщо на горизонті виникне ще кілька дівчат, які теж висловили своє глибоке розчарування, що Володимир зустрічається не з ними.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «"Валуєв сказав, що всі рішення приймає Дон Кінг" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути