пʼятниця, 05 березня 2010 14:18

Володимир Кличко і Повєткін домовились про бій на осінь цього року

Володимир Кличко і Повєткін домовились про бій на осінь цього року

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко проведе поєдинок з росіянином Олександром Повєткіним восени 2010 року. Про це заявив старший брат Володимира Віталій Кличко, повідомляє "Інтерфакс". За словами Кличка-старшого, для того, щоб цей бій відбувся, його брат і Повєткін повинні виграти всі інші поєдинки в 2010 році.

Володимир Кличко володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Повєткін є офіційним претендентом на титул IBF.

Повєткін став претендувати на пояс IBF в січні 2008 року, перемігши американця Едді Чемберса. Росіянин повинен був зустрітися з Кличком наприкінці 2008 року, проте цей бій був відмінений через важку травму російського боксера.

У січні 2010 року промоутер Повєткіна Володимир Хрюнов заявив, що переговори про бій з Кличком довелося припинити, тому що представники українського боксера не дали "зрозумілої відповіді".

Повєткін свій наступний поєдинок проведе 13 березня 2010 в Берліні з мексиканцем Хав"єром Морою. Кличко 20 березня в Дюссельдорфі проведе захист своїх титулів у бою з Чемберсом, який є офіційним претендентом на титул WBO.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Повєткін домовились про бій на осінь цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути