пʼятниця, 14 травня 2010 18:12

Жадсон підписав новий контракт з "Шахтарем"

Жадсон підписав новий контракт з "Шахтарем"

Півзахисник донецького "Шахтаря" Жадсон поставив підпис під новою угодою.

Про це 26-річний вихованець "Атлетіко Паранаенсе" повідомив під час відео-інтерв'ю, організованого офіційним сайтом "Шахтаря" для рубрики "Тет-а-тет".

"Я тільки що підписав новий контракт, у мене попереду ще чотири з половиною роки співпраці з "Шахтарем", - зізнався Жадсон. - "Я маю намір виконувати всі свої обов'язки перед клубом".

При цьому бразильський легіонер "гірників" додав, що він мріє "перейти в одну з найвідоміших команд Європи і зробити для тієї команди стільки ж, скільки він вже зробив для донецького "Шахтаря".

Тим часом, джерело близьке до керівництва "Шахтаря" повідомило, що в даний час ведуться активні переговори з "Барселоною" з приводу оренди Дмитра Чигринського і Яя Туре хоча б до зимового міжсезоння. Про це повідомляє видання "Спортбест".

За повідомленням видання, гірники також зробили пропозицію каталонцям про повноцінний трансфер Туре. Донецький клуб вирішив серйозно посилитися перед Лігою Чемпіонів перевіреними гравцями високої кваліфікації.

Агент півзахисника "Барселони" Яя Туре впевнений на 90 відсотків, що його клієнт залишить каталонський клуб цього літа.

"Шанси Туре змінити команду я оцінюю в 90 відсотків. На жаль, у цьому сезоні він проводив на полі не так багато часу, як хотілося б. Думаю, така ситуація виникла через пункт в його контракті: якщо Туре проводить більше 60 відсотків матчів в сезоні, то отримує солідний бонус", - сказав Дмитро Селюк.

Нагадаємо, Дмитро Чигринський перейшов до іспанської "Барселони" з "Шахтаря" в 2009 році, Яя Туре ж з 2003 по 2005 виступав за донецький "Металург", а в 2007 став захищати кольори "Барселони".

За матеріалами Football.ua, korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Жадсон підписав новий контракт з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути