субота, 07 вересня 2019 17:01

"За які заслуги Ротаня призначили тренером?" – журналіст

"За які заслуги Ротаня призначили тренером?" – журналіст
Шахов вважає, що Ротань не може налагодити дисципліну

Відомий журналіст і експерт Андрій Шахов прокоментував сенсаційну поразку збірної України U-21 від Фінляндії з рахунком 0:2 у відборі на Євро-2021:

"Порівняйте збірні Петракова та Ротаня. У Петракова залізна організація, всі гравці розуміли, чого хоче тренер, діяли дуже надійно. Коли через травми / дискваліфікації вилітали лідери, не виникало жодних проблем і їх гідно міняли дублери. Ротань випустив п'ятьох чемпіонів світу в стартовому складі, маючи апріорі сильніший центр півзахисту, ніж у збірної U-20. І що?

Можна скільки завгодно говорити про масу втрачених моментів і щастя, але від цього ж краще не станеш. В обороні жах. Перший гол, якби пропустили мальтійці або збірна Андорри, я би сміявся: воротар відбиває перед собою, а Бондар, який ідеально відіграв на молодіжному чемпіонаті світу, розставляє руки і ноги, вважаючи, що хтось його оббігати буде, коли можна тільки ногу просунути.

У Петракова в збірній таке, здається, взагалі було неможливим. Я розумію, що Ротань - молодий тренер, що у нього перший матч. Але з такою організацією гри чемпіонат Єропи нам не світить.

Я страшенно розчарований. Покоління дуже гарне. Зверніть увагу, як досвідчений тренер фінів перебудувався по ходу матчу. А наш тренер і не перебудувався, і гравців не заспокоїв, і, по-моєму, до суперника недостатньо підготувався.

До слова, питання до керівництва ФФУ. За які заслуги Ротаня призначили тренером? Досвіду нуль, працював тільки в штабі Шевчука, який і сам був таким же недосвідченим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодіжна збірна України програла Фінляндії у стартовому матчі відбору до Євро 2021

Вчора молодіжна збірна України програла в Запоріжжі стартовий матч відбору на Євро збірної Фінляндії - 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"За які заслуги Ротаня призначили тренером?" – журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути