вівторок, 03 квітня 2007 13:32

За форварда "Сампдорії" боряться міланські гранди та "МЮ"

 

У боротьбу за нападаючого "Сампдорії" та збірній Італії Фабіо Куальяреллу, 23 роки, включився англійський "Манчестер Юнайтед", повідомляє channel 4.

Нагадаємо, що до цього інтерес до форварда проявляли два міланські клуби. Цього сезону Куальярелла вже 12 разів (у 27 матчах) уразив ворота суперника, чим привернув увагу двох італійських грандів.

Судячи з останніх повідомлень італійської преси, Куальярелла потрапив в сферу інтересів команди Алекса Фергюсона, яка шукає гравця на цю позицію вже дуже довгий час.

До цього, агент футболіста повідомляв, що його клієнт не буде проданий за суму менш, ніж 11 мільйонів фунтів стерлінгів. Проблема полягає ще в тому, що декілька відсотків прав на Фабіо належать "Удінезе".

Минулого року форвард виступав за "Асколі", де не відрізнявся результативністю - 3 голи в 33 матчах. Єдиний сезон, в якому він проявив свої бомбардирські якості - 2003-2004. Тоді він грав за команду з С1 "К"єті" (32 матчі, 17 голів).

Зараз ви читаєте новину «За форварда "Сампдорії" боряться міланські гранди та "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути