четвер, 04 жовтня 2012 13:06

"Вже видно руку Блохіна" - Вукоєвич

"Вже видно руку Блохіна" - Вукоєвич
Вукоєвич зіграв проти колишньої команди ФОТО: dynamo.kiev.ua

Хорватський півзахисник київського "Динамо" Огнен Вукоєвич був одним з найпопулярніших футболістів у змішаній зоні "Олімпійського". Оггі не розчарував і приділив увагу всім журналістам.

Нагадаємо, Вукоєвич переїхав до Києва саме із Загреба, де виступав з 2006-го по 2008-й рік.

"Після матчу спілкувався з наставником "Динамо" Анте Чачічем та футблолістами, - каже Огнен. - Побажав їм успіху. У команди важка ситуація у групі. Київське "Динамо" показало, що воно краще. Вже видно руку Олега Блохіна. Якби ми реалізували свої моменти, то могли виграти з переконливішим рахунком.

Наш тренерський штаб добре розібрав суперника. Блохін сказав, що ми виграємо, якщо зіграємо через фланги. Так і трапилося. Ми двічі забили з флангів. Олег Володимирович все чудово бачив. Він розповів нам, що всі гравці Загреба будуть у центрі поля, а нам потрібно задіяти фланги."

Додамо, що ще один київський динамівець має досвід виступів за "Динамо" із столиці Хорватії. Ніко Кранчар навіть став наймолодшим капітаном в історії команди.

Київське "Динамо" перемогло одноклубників із Загреба з рахунком 2:0. Поєдинок став дебютним для Олега Блохіна в якості тренера у Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Вже видно руку Блохіна" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути