четвер, 04 жовтня 2012 02:25

"Хлопці злякалися рахунку на табло" - Блохін

"Хлопці злякалися рахунку на табло" - Блохін
Блохін: "Ми мали перемагати з більшим рахунком". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін вважає, що його команда мала вигравати у одноклубників із Загреба з великим рахунком. Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Думаю, що ми почали матч дуже добре, забили швидкий гол, але пройшов якийсь час, і хлопці, мабуть, злякалися рахунку на табло і тієї гри, яку ми показували в перші хвилин двадцять. В результаті загребське "Динамо" десь заволоділо ініціативою в центрі поля - хлопці не могли розібратися, хто кого накриває, хоча перед грою це обговорювалося. Мабуть, футболісти забували, що відбувається", - сказав Олег Володимирович.

У другому таймі команда перебудувалася, ведучи в рахунку 2:0.

"Ми випустили ще одного "опорника", щоб накривати середину поля. Разом з тим, в деяких моментах мені не подобалося, що команда відходила і сідала дуже глибоко. Але навіть при цьому вважаю, що ми мали забивати ще два-три м'ячі і закінчити цю гру з більш великим рахунком. Адже ми практично нічого не дозволили супернику створити біля наших воріт", - зазначив наставник "Динамо".

Нагадаємо, в матчі другого туру групового раунду Ліги Чемпіонів київське "Динамо" вдома обіграло "Динамо" із Загреба з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці злякалися рахунку на табло" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути