середа, 03 жовтня 2012 21:23

Блохін з перемоги дебютував у Лізі чемпіонів
24

Сьогодні Київ живе великим футболом. У столицю України повертається Ліга чемпіонів, вперше за три роки! Першим домашнім суперником "Динамо" буде ... "Динамо" із Загреба.

Не зайвим буде нагадати, що динамівське дербі стане дебютним для Олега Блохіна у Лізі чемпіонів.

Слідкувати за онлайном матчу ви можете тут.

Олегу Володимировичу вдався перший лігочемпіонівський млинець. Київське "Динамо" перемогло гостей із Загреба - 2:0. Господарі відзначилися швидким голом. Олег Гусєв на третій хвилині випередив Домагоя Віду і головою забив у кут воріт Івана Келави. На 33-й хвилині захисник загребського "Динамо" Йосип Пиварич відзначився автоголом.

У паралельному матчі групи португальський "Порту" переміг французький ПСЖ — 1:0. Єдиний гол на 83-й забив Хамес Родрігес.

У групі А лідирує "Порту" - 6 очок. ПСЖ і "Динамо" К ділять друге-третє місця. У команд по три бали. У "Динамо" Загреб останнє місце і нуль очок.

У наступному турі київське "Динамо" зіграє на виїзді з "Порту". ПСЖ гостюватиме у Загребі. Ці матчі пройдуть 24 жовтня. А 4 грудня київські динамівці знову зустрінуться з хорватами. Це буде заключний поєдинок у групі.

Зараз ви читаєте новину «Блохін з перемоги дебютував у Лізі чемпіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути