середа, 03 жовтня 2012 14:26

"Тренерський штаб все знає" - "Динамо" підготувалось до дебюту Блохіна в Лізі чемпіонів
16

Андрій Богданов спілкується з журналістами
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні київське "Динамо" проведе перший домашній поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів цього сезону. На "Олімпійському" кияни зіграють із хорватськими динамівцями. Матч розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція на каналі "1+1".

Напередодні команда Олега Блохіна, для якого майбутній поєдинок буде дебютним у Лізі чемпіонів, провела традиційні медіа-заходи — прес-конференцію та тренування.

І наставник, і його підопічні висловили одну думку — легко не буде, але команда зробить все можливе, щоб виграти і здобути перші очки у Лізі чемпіонів. У матчі першого туру проти ПСЖ "Динамо" поступилося з рахунком 1:4.

Відзначимо також, що Ніко Кранчар та Огнен Вукоєвич раніше виступали за "Динамо" із Загреба.

Огнен Вукоєвич: "Тренерський штаб все знає, тому секретів ніяких немає. Нам потрібно старатися всі 90 хвилин, вступати у боротьбу з першої хвилини".

Мігель Велозу: "Нас чекає важка гра. Я бачив матч загребців проти "Порту". Було цікаво подивитися на майбутнього суперника. Ми граємо вдома, тому можемо вважатися фаворитами протистояння. Ми хочемо виграти і взяти три очки. Для нас це дуже важливо".

Андрій Богданов: "З приходом Блохіна у команді відбулися певні зміни, зокрема у тренувальному процесі, але поки рано про це говорити. Потрібно, щоб пройшов якийсь час. У жодному випадку не можна сказати, що загребське "Динамо" — аутсайдер нашої групи. Нам потрібно вийти на поле і виграти гру. Ми налаштовуємось на серйозного суперника, адже хорвати можуть піднести сюрприз будь-якій команді нашого квартету."

Журналістам дозволили подивитися перші 15 хвилин тренування. Футболісти займалися з посмішками. Найвеселішими та найгаласливішими були легіонери, особливо відзначилися Велозу та Сілва.

Пізніше своє тренування на "Олімпійському" провели хорвати. Як щиро зізналися гості, їх влаштує нічия.

Зараз ви читаєте новину «"Тренерський штаб все знає" - "Динамо" підготувалось до дебюту Блохіна в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути